Om oss

Your suntan adventure starts here

SÄG HEJ!

HAR NI NÅGRA FRÅGOR/ÖNSKNINGAR?

Skriv till oss...

Vad vill du ha hjälp med?

 

Här kan du ställa alla möjliga frågor. Allt från mönster, storlekar, att bli testperson m.m. Vi besvarar dom så fort vi kan.

 
 
 

TanToo UF

VAD GÖR VI OCH VAR KOM IDÈN IFRÅN?

TanToo UF

 

Vi är två killar (Emil och William) som går på Restaurang och Livsmedelsprogrammet på Gutegymnasiet i Visby. Vi har som en del i vår utbildning kursen "Entreprenörsskap" på schemat där vi ska genomföra ett UF-Företag.

 

Vår idé kom fram för några år sedan när Emils storebror Josef ville ett test. Emils mamma är utbildat inom Kinesielogi tejpning och Josef är hockeyspelare. Kineselogi tejpen är en produkt där patienter får sin kropp tejpad på en yta som kräver snabb rehabilitering. Ni har säkert sett den på elitidrottare som är tejpad med denna tejp. Oftast en färgglad tejp som är formad efter kroppen.

 

Tejpen sitter fast på kroppen upp till 7 dagar och storebror Josef ville ha sina siffror utskurna för att sätta på sitt bröst. Josef badade, solade och spelade strandspel en hel dag och tog därefter bort siffrorna och under syntes en klar och fin soltatuering.

 

Vi kommer erbjuder kunder möjligheten att köpa en soltatuering i form av siffror, bokstäver och mönster. Vi kommer börja med några utvalda motiv men kunden kommer framöver även kunna köpa valfria mönster via beställning.

Emil Söderling

CEO

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum metus felis, pulvinar sit amet pulvinar et, varius sed

William Crameus

Marketing Cheif

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum metus felis, pulvinar sit amet pulvinar et, varius sed

Brothers in business

Art Director / Säljchef m.m.

 

Då vi bara är två stycken i vårt företag så har vi delat ansvar på många områden...

TanToo UF

Tygmästaregatan 27

621 37 VISBY

 

+46 0700 183 083

info@tantoo.se